Spisu treści:

Jak daleko są Hawaje od Oakland CA?
Jak daleko są Hawaje od Oakland CA?

Wideo: Jak daleko są Hawaje od Oakland CA?

Wideo: Jak daleko są Hawaje od Oakland CA?
Wideo: Гавайи. Остров Оаху во всей красе. Большой Выпуск. 2024, Może
Anonim

Obliczenie czasu lotu opiera się na linii prostej dystans z Oakland , CA do Hawaje („w linii prostej”), czyli około 2 396 mil lub 3 856 kilometrów. Twoja podróż zaczyna się za Oakland , Kalifornia . Kończy się w stanie Hawaje.

Poza tym, jak długo trwa lot z Oakland do Maui?

Suma czas lotu z Oakland , CA do Maui Hrabstwo, HI to 4 godziny , 57 minut. To jest średnia w powietrzu lot czas (koła do kół na pasie startowym) na podstawie rzeczywistego loty przejętych w ciągu ostatniego roku, w tym tras takich jak DĄB do OGG.

Ile czasu zajmuje dotarcie na Hawaje? Dla podróżnych, którzy latają z Sacramento, San Francisco lub San Jose, bezpośredni lot do Honolulu trwa około pięciu godzin i 40 minut. Przeciętny lot do Honolulu z Los Angeles jest zwykle tylko o około 10 minut dłuższy i trwa około pięciu godzin i 50 minut.

W związku z tym, jakie linie lotnicze latają z Oakland na Hawaje?

Linie lotnicze latające z Oakland na Hawaje

  • Hawajskie Linie Lotnicze (dąb)
  • Linie lotnicze Delta (dąb)
  • Alaska Airlines, Inc. (dąb)

Jak daleko jest Honolulu od Oakland?

Jest 2, 403,04 mil z Oakland do Honolulu w kierunku południowo-zachodnim. Nie ma trasy dojazdu między tymi dwoma lokalizacjami. Zwróć uwagę na różnicę czasu między Oakland , CA i Honolulu , HI to 2 godziny. Aktualny czas w Oakland jest 16:18, a aktualna godzina w Honolulu jest 14:18.

Zalecana: